Velg en side

Posts / Innlegg er der du legger ut nyheter / blogginnlegg / div. Du skrive et innlegg ved enkelt å trykke på Posts / innlegg > legg til nytt / add new. Du vil nå få opp en siden som kan minne litt om word. Du har en lang linje på toppen hvor du skal skrive tittelen på innlegget ditt. Husk at søkemotorer tar stor høyde for tittelen så skal du skrive et innlegg om et spesifikt emne husk og lag en spesifikk og relevant tittel.

Under finner du et større skjema. Her legger du inn innholder i innlegget ditt.

Husk før publisering: Til høyre på siden får du opp forskjellige alternativer

  • Huk av de kategoriene som passer for innlegget. Skriver du om et nytt tema trykker du på ”legg til ny kategori” og legg til det som passer for dette innlegget.
  • Tag innlegget ditt med relevante søkeord. Her legger du ut de 5-8 søkeordene, frasene du regner med folk søker for å finne innholdet ditt. Hvert ord eller setning separerer du med komma.
  • Sett inn bildet. Husk å gi bildet et navn som står i stil til innlegget det. Dette er det bildet som kommer til å vise som hovedbildet i bloggen din.

Legg inn bildet i selve innlegget                                  

Trykk på ”legg til media”. Trykk i innlegget der du vil at bildet skal legges inn. Velg størrelsen du vil at bildet skal ha og ok.