Velg en side

Mange har hørt om WordPress, og like mange har ofte en mening om hvordan det funker og hvor sikkert det er.

Men la oss begynner med å si at wordpress er sikkert og trygt. 

 

Nye tall viser at nesten ¼ av alle verdens hjemmesiderer laget på wordpress, og da sier det seg selv at disse ikke velger en plattform som er enkel og hacke. Likevel er det alltid en del forehåndsregler man kan ta. Man vil vel aldri gå fra bilen ulåst i et garasjeanlegg eller la husdøren stå åpen når man drar bort?

  • Vi hjelper deg selvsagt med å lage en flott og sikker side, og det første vi gjør er å gi deg en sterk innlogging. Dersom man har en wordpress side bør man alltid passe på å endre både brukernavn og passord, ikke la det være standard (admin og admin). Dette gjør vi automatisk for deg.
  • Deretter er det også viktig å huske på backup av siden. Dersom du ikke har en blogg eller foretar hyppige endringer, trenger man nødvendigvis ikke en ukentlig backup. Dette er heller ikke noe du trenger å gå rundt å tenke på, da din hosting leverandør gjør dette automatisk.
  • Til slutt er det viktig å holde wordpress oppdatert. Dette er også noe vi tar på oss, og sørger for at siden din følger de automatiske oppdateringene slik at det ikke er noen ”hull” i hjemmesiden din.

I tillegg til at WordPress er en sikker plattform er den også utrolig enkel å bruke. I pakken vår er det inkludert 2 times gratis opplæring, men som vi ser syns våre kunder dette er et enkelt system og bruker som regel ikke mer enn 1 time. Vi gir deg en grundig opplæring i systemet, samtidig som du selvsagt kan kontakte oss dersom du står fast og trenger hjelp.