Velg en side

Vil du lage en wordpress side selv? Vi leverer hosting og supportjenester for alle typer kunder og er du en av de som ønsker å gjøre ting selv har vi noen kjappe tips til deg:

  1. Ikke publiser siden før den er 100% klar. Ingenting skriker dårlig håndtverk mer en linker som ikke virker og uferdiger (Comming soon) sider. Lag heller siden liten og enkel i starten og utvid ettehvert.
  2. Ikke stjel bilder. Mange vet ikke dette men bilder som er på google trenger nødvendigvis ikke være gratis. I google picture søk kan du velge “innstillinger for søket > brukerrettigheter > merket for gjennbruk. Disse kan du i all hovedsak bruke uten at noen kan ta deg. Finner du noen andre bilder du absolutt ønsker å bruke løser ofte ting seg med å sende en kjapp epost til eieren av bildet. Spør pent om du kan få bruke bildet hans mot at du tagger det med photografen. Dette er som regel greit.
  3. Få venner til å se gjennom siden din. Hva du liker trenger nødvendigvis ikke være beste løsning. Få vennene dine til å leke seg litt på siden og komme med tilbakemeldinger. Det er lett å gå seg litt fast når du ikke får tilbakemeldinger fra andre.
  4. Ta deg god tid. WordPress er ganske enkelt å bruke når du får brukt det litt. Bruk litt tid på å lage forskjellige Pages og bruk “preview” flittig. Sidene du lager blir lagret som drafts så har kan du ikke gjøre så mye feil. Når du har funnet oppsettet du ønsker er det smart å legge alle “drafts” i søppelkassen.
  5. Topp FullCtrl online tips: Om du ikke er litt teknisk av deg kan installering av selve CMS´en WordPress være litt vrien. Uansett hvor du har webhotellet ditt er dette noe vi enkelt kan hjelpe med. Om du ønsker å bygge hele siden selv men trenger litt hjelp for å få WordPress og Themet installer er dette en kjapp jobb for oss og kostnaden rundt dette vil ikke stjele nattesøvnen til noen.

Med det ønsker vi deg masse lykke til og husk at Full kontroll på nett i 2015 er noe alle burde ha! Har du andre tips og triks du mener vi bør skrive om kommenter gjerne i feltet under.