Sosial markedsføring er den raskest voksende markedsføringskanal i verden i dag. Kort sagt, tradisjonell markedsføring er på vei ut, sosial markedsføring er på vei inn.

Det utrolige med sosial markedsføring er at du kan forhåndsplukke publikum. Dette betyr at du kan velge og bare vise annonsen til: “. Menn med skjegg mellom 21-23 år med en høyskoleutdanning som er interessert i skjønnhetsprodukter.” Tenk på den kontrollen du har i å velge publikum i forhold til en avisannonse. Du kan selv velge dine lesere på en helt nye måte.

Vi er spesialister på å lage målrettede kampanjer.  Ønsker du å finne ut mer om hvordan sosiale medier kan hjelpe din bedrift i å nå flere og bedre kunder ta kontakt for en prat.

Ønsker du hjelp med sosial markedsføring?

Kontakt oss i dag, og hør hvordan vi kan hjelpe deg.

FACEBOOK

Facebook er den største aktøren innen sosial markedsføring. Her har du mulighet til å treffe en spesifik målgruppe med dine annonser, god og rask oppfølging av kunder og mulighet for en god dialog med kundene.

YOUTUBE

Youtube er en raskt voksende kanal for å nå ut til kunder. Her kan man f.eks publisere informasjonsvideoer (hvordan bruke produktet / tjenesten) eller vlogger fra bedriftens hverdag.

INSTAGRAM

Instagram er en populær kanal, med over 600 millioner brukere hver måned. Her kan du dele inspirasjonsbilder, produktene dine og så gir du kundene mulighet til å følge med på hva som skjer “bak kamera”.
Vi lar Matt Cutts fra Google forklare litt om hvordan sosiale medier også vil hjelpe søkeresultatene dine.

PS: Vi burde kanskje ikke si dette men det finne tonnevis av gratis hjelp om du besøker Google Webmaster Central.

Kontakt oss i dag for mer informasjon

Så hvor bør du bruke pengene dine? Her er en oversikt over de forskjellige markedsandelene de sosiale mediene hadde i  November 2017:

%

Markedsandel Facebook

%

Markedsandel Youtube

  • Twitter 6.28% 6.28%
  • Instagram 2.17% 2.17%
  • LinkedIn 1.45% 1.45%