SEO og SEM (Search Engine Optimization og Search Engine Marketing). Vi hjelper bedrifter med å bli mer synlig på nett.

De fleste selskaper har nå hatt en slags SEO hjelp. Dette betyr at konkurransen om den magiske førsteplassen er ganske høy. Ikke mist motet av den grunn. Det finnes flere veier til Roma.

Søkemotoroptimalisering vil aldri være en magisk kur for et nettsted. Vi kan ikke få deg på toppen av hver søkemotor på hvert emne. Mange andre selskaper lover gull og grønne skoger men det er faktisk ikke mulig. Det vi kan gjøre for deg er å forbedre din rangering hos Google, Bing, Yahoo, etc. Og kanskje enda viktigere. Vi vil lære deg hvordan du selv kan krype deg oppover til du tilslutt har den plasseringen du er fornøyd med. SEO er en maraton. Det tar tid.

Google oppdaterer / endrer sin algoritme over 500 ganger pr år, som forteller oss at man ikke kan lure seg til toppen. Man må bruke tid og sørge for å ha en side med godt og relevant innhold.

Ønsker du tips til søkemotoroptimalisering? Det første vi vil gjøre er å ta en titt på baksiden av hjemmesiden din. Her kan ofte veldig mye gjøres på kort tid.

Vi tilbyr følgende tjenester:

  • Vi finner hvilke søkeord du bør fokusere på.
  • Implementerer SEO plug-ins på nettstedet ditt og lærer deg hvordan du bruker disse.
  • Sørge for at siden din sendes til indeksering hos Google
  • Oppsett av kampanjer og viser deg hvordan du selv kan styre kampanjene
  • Vi kan lage en blogg / nyhetsside på nettstedet dit sånn at du får presentert nye og informative produkter, tjenester eller andre relevante nyheter.

 

Her kan du lese noen av våre blogginnlegg som handler om SEO.

Vil en blogg gi nettsiden bedre søkemotoroptimalisering?

Vil en blogg gi nettsiden bedre søkemotoroptimalisering?

Før man svarer på om en blogg vil gi bedre søkemotoroptimalisering, så er spørsmålet om du trenger en blogg. Her burde svaret vært et rungende JA! Nettsiden din bør absolutt ha en blogg eller nyhetsside, men dette er dessverre et område man ofte nedprioriterer av...

les mer
Hvor lang tid tar det å komme øverst på Google?

Hvor lang tid tar det å komme øverst på Google?

Et av de vanligste spørsmålene vi får av nye kunder er hvor lang tid det vil ta før hjemmesiden er på førstesiden (og helst øverst) på Google. Det er selvsagt noe alle med en hjemmeside ønsker, men vi forklarer kundene våre at dette tar tid. Det er ingen ”quick fix” å...

les mer
Hvorfor er innholdet viktig for å lage en hjemmeside?

Hvorfor er innholdet viktig for å lage en hjemmeside?

Vi får mange henvendelser fra bedrifter som ønsker seg en ny hjemmeside. De har logoen klar og vet hvordan de ønsker at siden skal se ut, kanskje de til og med har tatt profesjonelle bilder av bedriften / produktene sine. Men det er likevel en ting som ofte går i...

les mer

Så hvor bør du bruke SEM pengene dine?

Her er en oversikt over de forskjellige markedsandelene de forskjellige søkemotorene hadde i Januar 2017

 

%

Google markedsandel

%

Bing markedsandel

%

Yahoo markedsandel

Ønsker du mer informasjon om søkemotoroptimalisering?