Vi setter opp nettbutikken din til kr 14 900,-

Gjør bedriften din klar for nett i dag!

Skreddersøm

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. I tillegg utvikler vi og implementerer nettbutikk på siden som transformerer den til en fullverdig nettbutikk. Klar til å selge hva som helst til hvem som helst.
i

Rapporter

I nettbutikken kan du enkelt holde oversikt over hvilke produkter som selger mest, hvor mye du har omsatt for i valgt periode, hvor mange som har benyttet seg av rabattkupongene dine, samt en egen kundedatabase for dine registrerte kunder.

Betaling

Løsningen vår kommer ferdig levert med PayPal (for godkjenning av kredittkort og PayPal kontoer) eller Stripe, tilsendt faktura og kontant ved levering. Trenger du andre betalingsløsninger ligger alt til rette for å legge til de løsningene. Vi tar ingenting ekstra for oppsettet av tilleggsprogrammer men du må inngå avtale med leverandøren.

Post og leveranse

Når vi setter opp siden for deg, kan vi enten legge inn gratis levering eller en fastpris for leveringen. Ønsker du gratis frakt over en viss sum, eller på spesifikke produktgrupper? Det er ingen problem for oss å legge til.  Ønsker du en mer avansert løsning eller vil du inngå en leveringsavtale med 3. part kan dette løses med tilleggsprogrammer. Vi tar ingenting ekstra for oppsettet av tilleggsprogrammer, men du må selv inngå avtale med leverandøren.

Fysiske eller digitalt?

Du kan selge alt fra t-skjorter til musikk eller programvare som lastes ned. Du kan til og med selge andres online butikker gjennom affiliate-avtaler. Det meste skulle ligger til rette for en ekstrainntekt med en ny nettbutikk.

Sikkerhet

WooCommerce blir sjekket i sømmene hele veien av de største sikkerhetsselskapene i verden for å sikre deg og dine kunder det beste løsningen på markedet. WooCommers holder din kundedata borte fra 3. parter og du har komplett kontroll over bedriften din.
 

Går du i tankene om å starte din egen nettbutikk? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vi kan guide deg trygt gjennom oppbyggingen og sørge for at du kommer raskt i gang med dine første salg.

Kom i gang med nettsalg nå!

8 + 15 =

UTVALGTE NETTBUTIKKER VI HAR LAGET

Blisshop nettbutikk

BLISSHOP

Linnettshudpleie

LINETTS HUDPLEIE

Glassdeal.no

GLASSDEAL