Nettbutikk gjort enkelt!

Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, legge til produkter og markedsføre butikken din!

Det spiller ingen rolle om du har 2 produkter eller 200 produkter. Det som er viktig er at du har en funksjonell nettbutikk som fungerer på alle plattformer og som er enkel både for deg og kunden din. Vi hjelper deg hele veien!

Standarsdpris kr 19.900,-

 

Skreddersøm

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress med Woocommerce. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Klar til å selge hva som helst til hvem som helst.

i

Rapporter

I nettbutikken kan du enkelt holde oversikt over hvilke produkter som selger mest, hvor mye du har omsatt for i valgt periode, hvor mange som har benyttet seg av rabattkupongene dine, samt en egen kundedatabase for dine registrerte kunder.

Betaling

Løsningen vår kommer ferdig levert med Stripe betaling, faktura og kontant ved levering. Vi kan også legge til VippsKlarna eller PayPal dersom du foretrekker disse leverandørene. Husk at du må inngå avtale med leverandøren, vi hjelper deg!

Post og leveranse

Har du forskjellig frakt basert på postnummer, eller ønsker du å tilby fri frakt over et visst beløp? Vi hjelper deg med å sette opp fraktløsninger. Vi kan også legge til rette for fraktintegrasjon med 3. parter som Bring, UPS eller Postnord.

Sikkerhet

WooCommerce blir sjekket i sømmene hele veien av de største sikkerhetsselskapene i verden for å sikre deg og dine kunder den beste løsningen på markedet. I tillegg inkluderer vi månedlig backup, oppdateringer og sjekking av spam slik at du kan slappe av.

,

Regnskapsintegrasjon

Ønsker du en sømløs integrasjon mot regnskapet ditt? Vi hjelper deg med å sette opp løsninger mot Visma, Fiken, Tripletex, Power Office Go eller Mamut. 

KONTAKT

KOM I GANG MED NETTSLAGET NÅ! 

Har du nettbutikk i dag?