Velg en side

Nettbutikk gjort enkelt!

Vi hjelper deg med å sette opp nettbutikken, legge til produkter og markedsføre butikken din!

Det spiller ingen rolle om du har 2 produkter eller 200 produkter. Det som er viktig er at du har en funksjonell nettbutikk som fungerer på alle plattformer og som er enkel både for deg og kunden din. Vi hjelper deg hele veien!

Velg mellom engangspris eller fast månedlig betaling. 

Skreddersøm

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress med Woocommerce. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Klar til å selge hva som helst til hvem som helst.

i

Rapporter

I nettbutikken kan du enkelt holde oversikt over hvilke produkter som selger mest, hvor mye du har omsatt for i valgt periode, hvor mange som har benyttet seg av rabattkupongene dine, samt en egen kundedatabase for dine registrerte kunder.

Betaling

Løsningen vår kommer ferdig levert med Stripe betaling, faktura og kontant ved levering. Vi kan også legge til VippsKlarna eller PayPal dersom du foretrekker disse leverandørene. Husk at du må inngå avtale med leverandøren, vi hjelper deg!

Post og leveranse

Har du forskjellig frakt basert på postnummer, eller ønsker du å tilby fri frakt over et visst beløp? Vi hjelper deg med å sette opp fraktløsninger. Vi kan også legge til rette for fraktintegrasjon med 3. parter som Bring, UPS eller Postnord.

Sikkerhet

WooCommerce blir sjekket i sømmene hele veien av de største sikkerhetsselskapene i verden for å sikre deg og dine kunder den beste løsningen på markedet. I tillegg inkluderer vi månedlig backup, oppdateringer og sjekking av spam slik at du kan slappe av.

,

Regnskapsintegrasjon

Ønsker du en sømløs integrasjon mot regnskapet ditt? Vi hjelper deg med å sette opp løsninger mot Visma, Fiken, Tripletex, Power Office Go eller Mamut. 

Vi jobber sammen hele veien

Med et åpent og ærlig samarbeid skal vi sammen lage din perfekte hjemmeside for deg

– 1 –

PLANLEGGING

Først snakker vi sammen om hva du har i dag eller hva du ser for deg med en ny nettbutikk. Vi setter opp en tidsplan og du sender oss innholdet som skal være med på siden.

– 2 –

DESIGN & TILBAKEMELDING

Vi skreddersyr designet etter dine ønsker. Vi vil også komme med anbefalinger for å optimalisere siden din. Vi sender deg designutkastet vårt og jobber derfra mot et resultat du er fornøyd med. Alle innspill er varmt velkommne. Det er du som kjenner din bransje best. 

– 3 –

LANSERING & OPPLÆRING

Når du er fornøyd med den nye nettbutikken, tester vi den før vi laster den opp til ditt domene. Når siden er lansert, vil du få 2 times opplæring i hvordan du selv kan redigere og oppdatere siden din, legge inn produkter.

KUNDEHISTORIER

Ihlenpsykologene

Hva gjorde at dere valgte oss?
Det første vi la merke til var at vi følte oss velkomne som kunder, og at vi ble godt behandlet. Dette var viktig for oss da vi følte oss smått traumatisert fra tidligere webdesigner.
Dere snakket med oss og forklarte prosessen på en måte som gjorde at vi ikke føle oss som idioter. Vi følte oss hørt i prosessen, og ikke minst så var dere alltid tilgjengelig når vi tok kontakt. Dette var avgjørende for oss når vi skulle velge ny webdesigner.

Les mer

Hvordan opplevde dere prosessen?
Vi har hele veien hatt en god og klar dialog, og vi er veldig fornøyd og stolt av siden vår. Vi er veldig fornøyd med prosessen og utformingen av hjemmesiden, og at dere har hørt på våre ønsker uten å gå rundt grøten.

Hvilke resultat og tilbakemeldinger har dere fått fra kunder?
Vi får gode tilbakemeldinger på at siden er fin, ryddig og enkel å finne frem i.
Det har ikke skjedd en voldsom revolusjon, men vi ser at med ny hjemmeside og annonser som dere har administrert på både Facebook og LinkedIn så har vi truffet en ny kundegruppe som er spennende.

Studio Bliss / Blisshop.no

Hva gjorde at dere valgte oss?

Vi trengte en leverandør som kunne tilby både nettside og en liten nettbutikk tilhørende. Veldig fornøyd med hjelp og råd vi fikk ifb med løsningen vi gikk for. I tillegg var selvsagt prisen avgjørende og helhet av produktet!

 

Les mer

Hvordan opplevde dere prosessen?
Jeg opplevde prosessen veldig smertefri, og det er helt perfekt for meg som ikke kan noenting.

Våre ønsker kommer frem, samtidig som dere kommer med tips til hvordan vi kan forbedre siden. Jeg følte meg veldig trygg ved å velge dere

Hvilke resultat og tilbakemeldinger har dere fått fra kunder?
Føler vi har fått en ren og fin løsning som ser fresh ut, og dette passer vår bedrift veldig godt. I tillegg får vi superfine tilbakemeldingen fra kunder som syns løsningen ser veldig profesjonell ut!

Nettbutikken har gitt oss en målbar økt omsetning i salongen! Det beste av alt er tilgjengeligheten og servicen vi opplever i ettertid!

3B Service

Hva gjorde at dere valgte oss?
Vi prøvde å lage vår egen hjemmesie, men bestemte oss fort for å gi jobben til noen profesjonelle. Vi var ute etter en totalpris uten skjulte kostnader og mange tillegg, og det fikk vi hos dere.
Vi opplevde også at dere var raske med tilbakemeldinger og alltid tilgjengelige.

Les mer
Hvordan opplevde dere prosessen?
Vi er veldig fornøyd med prosessen, og særlig dialogen i utformingsfasen. Her er alt inkludert, og vi kan redigere og kommer med våre tilbakemeldinger uten at det løper timepris eller andre kostnader.

I tillegg vil vi nevne at godt fornøyd med servicen dere tilbyr i etterkant, og at vi får rask hjelp når vi har behov for det.

Hvilke resultat og tilbakemeldinger har dere fått fra kunder?
Vi hadde spesifikke behov og ønsker når vi videreutviklet hjemmesiden og la til en nettbutikk. Her fikk vi en løsning som passer oss veldig bra, og gir oss full kontroll.

Vi ser en jevn økning i både forespørsler og bestillinger på i nettbutikken.

Helle Nygaards Regnskapskontor

Hva gjorde at dere valgte oss?
Vi var i markedet for en ny hjemmeside, da den forrige siden vår var gammel og utdatert med både innhold og design. Tilbudet deres falt i smak da prisen var god, og i tillegg så satte vi stor pris på at det ikke var månedlige kostnader for løsningen. Dette var en god kombinasjon for oss.
De andre leverandørene vi har kikket på tiltalte oss ikke på samme måten, og var desto dyrere.

Les mer
Hvordan opplevde dere prosessen?
Vi er kjempefornøyde med prosessen og resultatet. Dere tok tak i teksten vi gav dere, og redigerte den slik at budskapet vårt kommer tydelig frem. Vår bransje er ikke veldig spennende men dere traff godt på designet og oppsett av siden slik at det ikke blir kjedelig.

Vi er godt fornøyd med at dere holdt dere til prisen som ble avtalt, og at det ikke kom noen overraskelser senere i prosessen.

Hvilke resultat og tilbakemeldinger har dere fått fra kunder?
Vi har fått gode tilbakemeldinger på siden, og så har vi fått nye kundeforespørsler på bakgrunn av den. Kunder velger oss fordi nettsiden vår er både informativ og profesjonell.
I tillegg har vi sendt våre egne kunder som har behov for ny webløsning til FullCtrl Online, da dere er både hyggelige og tålmodige.

KONTAKT

Kontakt oss for priser og mer informasjon – vi hjelper deg hele veien!

Har du nettbutikk i dag?

Noen av våre fantastiske kunder