Velg en side

En live chat funksjon på hjemmesiden har blitt mer og mer populært den siste tiden, særlig på nettbutikker. Statistikk viser også at kunder er mer fornøyd når de har brukt kanaler som chat, i stede for e-post eller telefon (selv om de ikke er mange som har tatt i bruk chat enda).

 

Chat er et lavterskel tilbud for kunden, men husk at dette vil kun være til din fordel dersom du er logget på. Har man ikke mulighet til å være pålogget chatten, vil den miste sin funksjon. Vi sier ikke at du må være pålogget hele tiden, det er helt normalt å ha åpningstider. Dersom du får forespørsler utenom åpningstider, kan du få disse tilsendt pr mail.

Hvorfor installere live chat?

  1. Det er enkelt og greit for kunden. De kan ta kontakt med deg direkte fra PC eller mobil, og få et kjapt svar på det de lurer på.
  2. Øker muligheten for salg. Dersom kunden har et spørsmål om produktet, eller du kan anbefale et annet produkt som passer bedre for kunden, vil dette øke muligheten for salg.
  3. Oversikt over besøkende. Dette kan du også få ifra andre programmer, men det er nyttig å vite hvor kunden din kommer ifra og evt. hvor mange sider de besøker når de tar kontakt for en chat.
  4. Tilpasset tilbud. Mange chat-funksjoner har mange spennende muligheter, blant annet kan du bestemme om chat-vinduet skal poppe opp, til hvem (returnerende besøkende), på hvilke sider (salgssider, kontakt oss). Her har du uendelige muligheter for mersalg og personlig oppfølging.

Her har vi listet opp mange muligheter og positive sider med live chat på hjemmesiden. Men husk at alt kan ikke passe for alle. Kanskje din bedrift vil klare seg bra med kun e-post og telefon, eller vil kundene dine bruker chat?

Dersom du vil teste det ut, ta kontakt med oss og så kan vi sette opp en live chat på din hjemmeside.