Velg en side

Sider / Pages er der du lager en ny side på hjemmesiden din. Du lager en ny side ved enkelt å trykke på Posts / innlegg > legg til ny / add new. Du vil nå få opp en siden som kan minne litt om word. Du har en lang linje på toppen hvor du skal skrive tittelen på innlegget ditt. Husk at søkemotorer tar stor høyde for tittelen så skal du lage en ny side om et spesifikt emne husk og lag en spesifikk og relevant tittel. Dette blir også linken til denne siden. Så lager du en side om en tjeneste (eks: ny hjemmeside) er det enkleste å kalle siden ”Ny hjemmeside”

Under finner du et større blankt skjema. Her skriver du innholdet ditt som du ønsker å legge ut. Bruker du DIVI themet kan du trykke du på ”Bruk Divi-byggeren” før du begynner å legge ut innholdet om du ønsker et spesielt oppsett.

Husk før publisering: Til høyre på siden får du opp forskjellige alternativer

  • Er siden en undermeny fra en annen side velger du Foreldre > den siden som denne skal ligge under.
  • Sett inn fremhevet bildet. Husk å gi bildet et navn som står i stil til innlegget det. Dette er det bildet som kommer til å vise som hovedbildet på siden.

Legg inn bildet på selve siden

Trykk på ”legg til media”. Trykk i siden der du vil at bildet skal legges inn. Velg størrelsen du vil at bildet skal ha og ok.