Har du råd til å la være?

Noen syns prisen på en ny hjemmeside er høy, men har du egentlig råd til å la være, har du råd til å ikke være synlig på nett?

Hos oss finner du priser som passer alle, vi tilbyr både engangspris og månedlig pris. Uansett hvilken løsning som passer best for deg så vil du alltid eie og administrere hjemmesiden din!

Månedlig pris kr 1.290,- // Engangspris kr 14.900,-

 

Skreddersøm og design

Moderne og skreddersydd nettside utviklet på plattformen WordPress. Vi bruker ikke ferdige maler men lager siden etter dine ønsker og tanker, samtidig som vi vil komme med tips og triks til hvordan vi kan presentere din bedrift på en best mulig måte.

Tilpasser seg skjermen

Alle hjemmesider og nettbutikker vi lager er responsive (optimalisert for mobil og nettbrett). Mer og mer av trafikken til hjemmesider kommer i dag fra mobil, og Google favoriserer hjemmesider som er mobilvennlige.

h

Opplæring

Vi har som mål her i FullCtrl at du som eier av et nytt nettsted skal enkelt klare å vedlikeholde og oppdatere siden din. Vi inkluderer 2 timer opplæring av systemet (CMS). Her vil vi gå gjennom alt du skulle trenge for selv å drifte din nye hjemmeside.

SEO

Sidene er også optimert for søkemotorene Google, Yahoo og Bing. Korrekt oppsett av sider og undersider er vesentlig for god synlighet på nett. Vi vil også komme med tips og triks til hva du kan gjøre selv for å bli mer synlig på nett gjennom 2 timer med opplæring.

Analyse

Alle sider kan enkelt bli koblet til Google Analytics. Vi kan bistå med opprettelse og implementering av dette. Gjennom Google Analytics vil du få god og viktig kunnskap om hvem kundene dine er, hvor de kommer fra og kundens adferd på siden.

Pris

Vi tilbyr våre kunder 2 forskjellige priser. Du kan selv velge mellom en engangspris på kr 14.900,- eller en månedlig pris på kr 1.290,- i 12 mnd.

I den månedlige prisen er det ingen oppstartskostnader, og vi inkluderer premium hosting, oppdatering og backup av siden.

KONTAKT

TA KONTAKT I DAG FOR EN UFORPLIKTENE PRAT OM DIN NYE HJEMMESIDE

Hvilken løsning er du interessert i?