Velg en side

Vi har tidligere skrevet om hvorfor bedriften din trenger en Facebookside. Stadig flere lager en Facebookside til bedriften sin før hjemmesiden er på plass. Det er en flott kanal og en uformell måte å nå ut til både nåværende og fremtidige kunder. Men hva kan du gjøre med Facebooksiden din?

 

Facebook for bedrifter

Det er så mye mer til Facebook enn selve Facebooksiden, og her er noen tips til hva du kan gjøre med siden din.

Facebook-apper: Facebook-apper lar deg tilpasse Facebooksiden din på mange måter. Man kan lage egne faner (til å vise frem restaurantmeny, bilder, video, Pinterest), knapp til å melde seg på nyhetsbrev, spørreundersøkelse eller knapp og fane til Instagramfeeden din.

Facebook live: Sosiale medier er stadig i endring, og i 2016 har vi sett et større engasjement for live oppdateringer. Dette er en nisje innenfor sosiale medier, og Facebook gir deg mulighet til å vise videoer i sanntid. Eksempler på når man kan ta i bruk Facebook live er arrangementer, trekning av konkurranse og spørretimer.

Unikt innhold: Forsøk og del innhold på Facebook som du ikke deler i andre kanaler. Her kan du gi kundene dine tips, dele nyheter og linker og ”behind the scene” bilder.

Produktkatalog: En produktkatalog gir deg mulighet for å laste opp produktene som du har i nettbutikken din. Man bruker produktkatalog sammen med dynamiske annonser. Dette gir deg mulighet til å (automatisk) lage relevant annonser til kunder som har vært inne på hjemmesiden din eller sett på det aktuelle produktet.

 

Ønsker du hjelp til Facebooksiden din? Ta kontakt med oss i dag!