Velg en side

Nå er det en måned igjen til Black Friday, et fenomen som de siste årene har blitt stuerent i Norge. Første gang fenomenet Black Friday kom til Norge var i 2009, da Norwegian Outlet åpnet dørene for en shoppingdag.  25 november er det nok en gang duket for årets shoppingdag. En dag som gir gode muligheter til å kjøpe julegaver og andre ting man trenger, til en billigere penge.

Mange organisasjoner er skeptiske til at vi adopterer denne tradisjonen, og mener det vil føre til unødvendig shopping av ting man ikke trenger.

Her gir vi deg noen tips til hvordan du kan promotere dine produkter og forhåpentligvis øke salget på Black Friday

 

  • Nyhetsbrev – Gi kundene dine en mulighet til å melde seg på nyhetsbrevet ditt. Her kan du gi eksklusive rabattkoder eller tilbud til de påmeldte. Du kan også sende ut nyhetsbrev i forkant av black friday, og gi en sniktitt på hva som kommer på salg.
  • Coverbilde til Facebook – Dersom bedriften din har en Facebookside, kan du lage et nytt coverbilde på siden din. Her kan du vise frem tilbud, rabattkoder eller en bildecollage med nye produkter.
  • Facebookannonse – En annonse på Facebook gir utallige muligheter. Hva med å legge ut en annonse til alle dine Facebookfølgere eller alle som har besøkt hjemmesiden din de siste 60 dagene? Dette vil gi større mulighet for å treffe riktig kunde med tilbudet ditt.
  • Samarbeid – Det finnes mange nettsider som gir en oversikt over alle de gode tilbudene som finnes på nettet, særlig i forkant av black friday. Ta kontakt med dem og hør hva som skal til for å promoter din nettbutikk eller dine produkter her. En av de store sidene i Norge her er Kickback.

 

Ta gjerne kontakt dersom vi kan hjelpe deg med noe, og lykke til med salget på Black Friday. Til og med FullCtrl Online har et godt tilbud på lur 25. november. Følg oss på Facebook for å få med deg tilbudet vårt.