Velg en side

Sosiale medier som Facebook, Twitter og Instagram blir stadig mer brukt i bedriftssammenheng. Det er flere grunner til å ha en Facebookside for bedriften, ikke kun for å være synlig.

 

Facebook gir bedriften din en ypperlig mulighet til å treffe kundene på en uformell måte, det er lett tilgjengelig og publikumet er enormt.

  1. Publikum – Det er 3.2 millioner norske brukere på Facebook, hvorav 83 % av brukerne er innom Facebook daglig. Dette gir bedriften din en unik mulighet til å treffe riktige kunder.
  2. Markedsføringsbudsjett – Velg et budsjett som passer din bedrift. Når man lager en annonse på Facebook kan man tilpasse kostnaden man ønsker å bruker, til å passe bedriftens budsjett.
  3. Riktige kunder – Med annonser på Facebook kan du lettere nå ut til de riktige kundene. Man kan segmentere mottakeren av annonsen din til kjønn, alder, geografi, interesser, stillingstittel og mye mer. Du kan også velge å kun vise annonsen til de som allerede liker siden din, eller motsatt.
  4. Annonsesamarbeid – Facebook samarbeider med flere godt kvalifiserte 3. parter for å vise frem annonsen din på deres hjemmesider og apper. Dette gir deg mulighet til å treffe et større publikum, også kunder som ikke er på Facebook.
  5. Nettverk – Bygg et nettverk sammen med kundene dine. På Facebooksiden din kan du legge ut blogginnlegg, nyttige linker, arrangere konkurranser og planlegge aktiviteter. Ved å engasjere kundene dine på Facebook kan du skape tettere bånd til dem.
  6. Anmeldelser – Dersom du tilbyr en tjeneste eller driver et spisested er dette ypperlig for deg. Facebook lar kundene dine legge igjen en anmeldelse av bedriften din, hvor man kan få opptil 5 stjerner. Gi kundene dine en god opplevelse og kundeservice, det vil alltid lønne seg.

Det er mange bedrifter som har valgt og kun bruker Facebook som kommunikasjonskanal, og ikke har det i tillegg til hjemmesiden. Vi anbefaler at man har begge deler, en profesjonell hjemmeside med informasjon om produkter, priser, tjenester ect. Deretter kan man bruker Facebook til kommunikasjon med kundene. I tillegg hjelper det på søkemotoroptimaliseringen.

Kontakt oss i dag for å sette opp en Facebookside til din bedrift.