SEO-tips er rett og slett søkemotoroptimaliserings tips til hjemmesiden din. Hver uke lanseres det nye hjemmesider, og sjansen for at noen av dem er din konkurrent er ganske stor. Så hva kan man gjøre for å sørge for en god SEO side på nettet?

 

Man trenger ikke nødvendigvis en helt ny hjemmeside eller bruker mange tusen kroner på Google Adwords, av og til hjelper det med en skikkelig vårrengjøring.

Her kan du lese våre tips om hvordan man kommer øverst på Google. 

1.Gode linker
Pass på at linkene dine er optimalisert, og at de fungerer. Dersom du har en side som heter ”oppskrifter”, og som inneholder oppskrifter, så må du passe på at linken til denne siden er http://dittdomene.no/oppskrifter. Dette vil gi Google informasjonen de trenger får sende folk til din hjemmeside når det søkes på oppskrift.

2. Oppdatert innhold
Det er ikke sikkert at teksten du skrev til hjemmesiden din i 2010 er like aktuell som den er i dag. Pass på og oppdater siden din med godt og nyttig innhold. En side på hjemmesiden din bør minst inneholde 300 ord, h2 overskrift og unikt innhold med relasjon til overskriften.

3. Sosial media
Oppdater profilene dine, enten det er på Twitter, Facebook, Instagram eller Google +. Det er viktig at man er aktiv på den eller de plattformene man har valgt for bedriften.

4. Landingsside
Dersom du har en løpende kampanje på Facebook, eller ønsker å sende kundene dine til en spesifikk side, bør du legge ned tid i å lage (eller få hjelp til å lage) en god landingsside. Dette er siden du sender kundene dine til, enten de skal kjøpe et produkt, laste ned din e-bok eller ta kontakt for mer informasjon.

Vi håper du kan ta nytte av våre SEO-tips, og husk at det er ingen grunn til at du ikke skal ha en søkeoptimalisert hjemmeside. Ta kontakt med oss for å høre hva vi kan gjøre for din hjemmeside.