Full teknisk support kun 599,- per mnd

En pris, alt inkludert!

Support

FullCtrl Online er tilgjengelig for å yte teknisk support for alle dine spørsmål vedrørende hjemmesiden på både telefon og e-post. E-post vil bli besvart innen 24 timer på hverdager og telefon er åpen hverdager mellom kl 09:30 – 16:00.e løsninger.

Oppdatering

FullCtrl Online tilbyr en løsning hvor vi tar sikkerhetskopi (back-up) av din hjemmeside 1 gang pr måned, til ekstern harddisk. Det betyr at om noe skulle skje har vi en nylig versjon av siden din hos oss. Vi vil også oppdatere din WordPress-side 1 gang pr måned, slik at hjemmesiden vil være oppdatert med de nyeste versjoner av valgte løsninger.

Webhotell 

For å gjøre din nettside tilgjengelig for hele verden 24 timer i døgnet, 365 dager i året, er du avhengig av en servertjeneste som er stabil. Vi kan hjelpe deg med å sette opp webhotell hos en 3.part som er både sikkert og pålitelig. At ditt nettsted er oppe og går til en hver tid er vår største prioritet.

Tilpasset og SEO

Alle websider vi lager er responsive (optimalisert for mobil og nettbrett). Sidene er også optimert for søkomotorene Google, Yahoo og Bing. Vi vil også komme med tips og triks til hva du kan gjøre selv for å bli mer synlig på nett.

Ikke helt overbevist enda? 

Ønsker du å komme igang med en full teknisk supportløsning?

Legg igjen kontaktdetaljene dine i skjemaet ved siden av så hører du fra oss snarlig.

Jeg ønsker full teknisk support