Her er et utvalg av våre referanser. Ønsker du mer informasjon rundt spesifikke bransjer / løsninger så hør gjerne fra deg.


Cuboid er leverandør av ubemannede salgs og leveringsløsninger (vareautomater og betalingsløsninger) i Skandinavia. Dersom du ønsker å selge eller levere noe så kan Cuboid hjelpe deg.

Cuboid ønsket en moderne og fresh hjemmeside, som presenterer alle produktene og som gjør det enkelt for kundene å komme i kontakt med dem.

Velkommen til Casablanca – Feriehuset i Farsund med det lille ekstra. Feriehus til leie i Farsund med 3 soverom, bad, kjøkken, spisestue og stor hage. Huset er bygd i 1902, renovert i 2008, høy standard.

Casablanca Feriehus hadde behov for en ny og oppdatert hjemmeside som var enkelt å finne frem på, med kart og bookingforespørsel.

 

Linetts hudpleie er en hudpleiesalong i Kvinesdal. De har holdt på siden 2013, utfører bredt utvalg av hudpleie behandlinger, og har mange gode produkter til salgs, både i salongen og i nettbutikken.

Linetts hudpleie tilbyr nå en hjemmeside med timebestilling, nettbutikk og har mye informasjon om både behandlinger, merker og produkter. Siden har også SSL, og tilbyr kundene en trygg og sikker handel.

 

DeliCos AS leverer ulike varer til privat- og bedriftsmarkedet innen næringsmidler og kosmetikk. De tilbyr nye, naturlige og spennende varer fra ulike steder i verden

Nå ønsket de å legge ned nettbutikken, og fokusere på en moderne og ren hjemmeside, med god informasjon om de forskjellige produktene og produktspekteret de tilbyr.

Ernst Nilsen et av landets eldste selskaper innen branntekniske spørsmål, samt levering av brannteknisk utstyr til firma og private. De leverer alt innen skilting, skumutstyr, rømningstiger, brannposter og merking av rømningsveier.

De ønsket å oppdatere hjemmesiden med ny informasjon, oversiktlig og ikke minst en side som var responsiv og søkemotoroptimalisert.

Anabas leverer ulike tjenester innenfor renhold, kantine, rekvisita, vaktmestertjenester og byggtjenester. De setter fokus på individuell service og oppfølging av sine kunder.

Til Anabas har vi laget en ny og fresh hjemmeside, som er enkel å navigere i og finne ønsket informasjon.

Stavanger Spa Clinique ble startet i 2000 og tilbyr alt innen hudpleie, medisinske hudbehandlinger, kroppsbehandlinger, ulike typer massasje, manicure, pedicure, figurforming juvederm og spapakker.

De ønsket en ny, moderne og levende hjemmeside. Det er enkelt for kunden og finne frem til informasjonen de søker, og siden er delikat og klassisk.

NGK Utbygging AS er et spesialisert kraftutbyggingsselskap lokalisert i Oslo.

De ønsket en ny og moderne hjemmeside, som er responsive og søkemotoroptimalisert. Det var viktig at man enkelt kan finne informasjon om forskjellige kraftprosjekter, uansett om de er i drift eller under bygging. De ønsker også å oppdatere siden hyppig med aktuelle nyheter.

Takstforum Telemark ble stiftet 2017 av 7 takstmenn som kommer fra 5 forskjellige takstfirmaer i Skien og Porsgrunn. De tilbyr kunnskap med over 200 års erfaring ved leveranse av takstrapporter, taksttjenester, bygg oppfølging, byggekontroll og konsulent bistand.

De hadde behov for en hjemmeside med god oversikt og informasjon. Kundene har også mulighet til å bestille oppdrag via hjemmesiden. Vi har også lagt til videopresentasjon av de ansatte.

Trappeksperten er en av landets mest allsidige leverandører av trapper og rekkverksløsninger. De tilbyr også modultrapper, et rimeligere tilbud som du kan montere selv.

De ønsket en ny og moderne hjemmeside, med god oversikt og informasjon. De ønsker også at kunder skal ha mulighet til å kjøpe modultrapper direkte på hjemmesiden og vi laget en nettbutikk for dem.

Norheim Borettslag ønsket en oversiktlig og responsiv hjemmeside. Vi har også laget en login-løsning til deres beboere, hvor de kan legge ut relevant informasjon til både beboere og styret.

Yogastudio Pust er et nyåpnet yogastudio som tilbyr iyengar yoga og medisinsk yoga. Til alle som trener på PUST tilbyr de yogaslynger, yogastoler, bolstere med bokhvete, yogamatter, yogatepper, belter & blokker.

De ønsket en oversiktlig hjemmeside med påmelding til sine kurs, timeplan og en god informativ side om yogaformer som tilbys ved yogastudioet.

Allmenningen kjøpesenter et hyggelig handelssenter på Spelhaugen utenfor Bergen. De har en kundetilfredshet på hele 97%, gratis parkering i tre timer og ladestasjon til el-bil.

De ønsket en ryddig og oversiktlig hjemmeside, enkel og oppdatere og god fremvisning av butikkene som holder til på kjøpesenteret.

Bergen Fjordtours tilbyr oppsatte turer eller skreddersydde turer, i fjordene rundt Bergen. De tilbyr både blåturer, firmaturer og sightseeng.

Du kan fylle på med tilbud/aktiviteter fra liste etter som du selv ønsker. Gourmet-tur – fiske – snorkling – strandhogg etc.

Stripete by Evy er et nyoppstartet merke som fokuserer på klær laget av bambus og viscose som er et naturlig materiale og meget behagelig å ha på seg.

Nettbutikken er tilgjengelig på norsk og engelsk, med forsendelser til hele Europa.

Lier Boligselskap ønsket en oversiktlig og informativ hjemmeside. De leier ut boliger til de Lier Kommune påtar seg å finne bolig til. Lier Boligselskap as er heleid av Lier Kommune, men drives etter aksjeloven.

Serviced Apartments Oslo tilbyr korttidsleie i hjertet av Oslo. De har leiligheter sentralt i byen, og kan tilby flere ulike tilleggstjenester tilpasset ditt behov.

 

Blisshop.no er en nettbutikk som drives av utdannet frisører og hudterapeuter. De hjelper deg gjerne til å finne frem til riktig produkt for deg. Her finner du et stort utvalg av hårprodukter, hudpleie, sminke og kroppspleieprodukter som alle er ekte varer, rett fra hyllen.

Konsulentfirmaet Elden AS tilbyr rådgiving, problemløsing og ekspertise for øvrig knyttet til fagområdene grunnerverv, forhandlinger, rettighetssikring, geomatikk, arealbruk, fast eiendoms rettsforhold og landskapsarkitektur.

 

We aim to bring new and exciting brands into the Scandinavian retail world that differentiates us from the rest of the market.

New Agency tilbyr merker som Fat Moose, Oneteaspoon, Damselfly, Audiobots og flere.

 

Bovena Takstsenter er en landsdekkende kjede av takseringsselskap, og strekker seg fra Honningsvåg i nord til Kristiansand i sør.

Takstonline.no eies av Bovena AS. De tilbyr kundene siden og bestille verditakst og boligsalgsrapport på nett.

 

Petol AS driver med opplæring på maskiner og utstyr, og har hold på siden 1984. De holder til på Husnes i Sunnhordaland. 
Alle deres kurs kan holdes på dagtid, kveldstid eller som helgekurs. De kan òg arrangere bedriftsinterne kurs.

De ønsket en ny og moderne hjemmeside, med god kursoversikt og påmelding.

Profftak Norge AS driver utelukkende arbeid innen tak og fasade. De har arbeidet med tak i en årrekke innen tak og fasade og har utført reparasjons -, service- og nytekkinger til flere hundre ulike bygge- og rehabiliterings prosjekter primært i Stavanger og på Haugalandet.

De ønsket en fresh, moderne og oversiktlig hjemmeside.

 

Iben Official er et nytt og fantastisk klesmerke som nå er lansert i Norge. Selskapet ekspanderer og ønsket med denne siden en moderne profil utad mot publikum. Siden er også levert med en egen «Press Room» løsning som gjør at kunder og presse kan logge seg inn på siden og laste ned nye kolleksjoner og pressematerialet.