Hva koster herligheten?

Hjemmeside

Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Vi vil følge deg fra idé til levering.

Alle hjemmesider vi lager er responsive (optimalisert for mobil og nettbrett). Du vil også få 2 timers nettbasert opplæring slik at du kan drifte siden din selv.

Kr 7 490,-

Nettbutikk

En moderne og responsiv nettbutikk er et kjærkomment tilskudd til mange bedrifter.  Som bedriftseier med nettbutikk er det få salg som er så enkle å administrere som nettsalg. I nettbutikken kan du hente ut forskjellige salgs- og varerapporter, slik at du har full oversikt. Vi hjelper deg med valg av betalingsløsning til nettbutikken,

Kr 9 990,- + 599,- pr mnd

Supportavtale

Mange av våre kunder ønsker at andre skal ta seg av den daglige driften av hjemmesiden har vi laget et tilbud som få kan motstå.
Vi tilbyr 2 forskjellige pakker; full teknisk support og sikkerhetspakken. Les mer om hva som er inkludert i deg, og velg den pakken som passer deg best.

Sikkerhetspakken kr. 299,- per mnd
Full teknisk support kr. 599,- per mnd

Logo

Ønsker du et nytt uttrykk? Vi jobber sammen med deg for å skaffe bedriften din et uttrykk som passer deg godt. Både utkast til logoforslag og revisjon er inkludert i prisen.

Kr 1 990,-

Facebookside for bedrift

Vi setter opp en Facebookside til din bedrift, og så inkluderer vi oppsett av en valgfri kampanje. Dette kan gi deg en kickstart på Facebook, og samtidig skape en enkelt kommunikasjon med kundene.

Kr 990,-

Ekstra språk

Dersom du ønsker å installere flere språk på siden din, tilbyr vi dette. Man kan enkelt bytte mellom de forskjellige språkene, og kan vise ulike tilgjengelige språk med flagg / tekst.

Kr 1 990,- pr språk

Ønsker du at vi skal sende deg mer informasjon eller ringe deg legger du bare kontaktdetaljene dine i skjemaet ved siden av så hører du fra oss snarlig.

Har du noen spørsmål om prisene våre?