Hvorfor skal du investere i søkemotoroptimalisering? En investering i SEO er viktigere nå en noen gang. Om du ønsker full valuta for nettstedet ditt er SEO nøkkelen. Du kan ha den beste hjemmesiden i verden, men uten korrekte ”tags”, søkeord eller godt innhold vil ingen finne siden din.

 

  1. SEO fungerer fortsatt. Organisk trafikk har blitt vanskeligere med de siste reglene i google, men dette har gjort det enda viktigere å gjøre ting korrekt
  2. SEO er svært kostnadseffektivt i forhold til mange andre markedsføringskanaler. En optimalisert hjemmeside gir korrekte kunder og klikk. Vi sier ikke at det er nok å kun optimalisere hjemmesiden din men den økte og mer korrekte trafikken dette skaper vil i fleste tilfeller være en veldig hyggelig tilkomst til annen markedsføring.
  3. Mer og mer søk blir nå gjennomført før kunder tar en kjøpsbeslutning. 89% av kunder gjør nå undersøkelser på internett før de tar en kjøpsbeslutning. Om de ikke finner deg vil de ofte finne noen andre å kjøpe varen/tjenesten av.
  4. Google endrer oftere og oftere måten de gjennomsøker nettstedet ditt på. Her må du følge litt med i timen. Vår tips er at innhold er nøkkelen. Mer og mer av googles algoritmer går over på å finne nettsteder med relevant og godt innhold.
  5. Dine konkurrenter søkeoptimalisere nettsidene sine. SEO er ikke et nytt fenomen og mange bedrifter har sett enorm økning i kunder med korrekt SEO.