En god hjemmeside blir viktigere og viktigere i tiden fremover. Så hva bør du ha på hjemmesiden?

 

Dette er det mange som stiller seg, og mindre bedrifter har ofte ikke tid eller bry til å sette seg godt inn i dette, og tror ikke det spiller så mye rolle. Derfor skal vi nå gi deg noen tips til hva en hjemmeside bør inneholde:

  • Gode bilder – Jeg starter med å si at hjemmesiden din må ha gode bilder. Dette er alfa og omega for at siden din skal skille seg ut. Det er ikke alle våre kunder som har store gode bilder som passer til hjemmesiden, men fortvil ikke. Vi har tilgang på en database, hvor vi kjøper bilder som du da kan bruke så mye du vil og som er relevant for din bedrift.
  • Kontakt oss – Det er utrolig viktig at kundene dine kan få tak i deg. Ha gjerne en egen side med kontaktinformasjon, kontaktskjema, avdelinger og evt. kart over hvor du holder til.
  • Bunntekst – Her kan du ha kontaktinformasjon, sosiale media ikoner og viktige sider. Denne vil følge hjemmesiden og dukke opp på alle sidene.
  • Om oss – Presenter firmaet ditt / personene i firmaet og fortell dem hva du kan gjøre for kundene dine. Vi har selv ikke denne siden, men i bunnteksten har vi litt informasjon om FullCtrl Online.
  • Relevant tekst – Dette er vel så viktig som å ha gode bilder, Google elsker det. Hjemmesiden din må ha god og relevant tekst, ikke for mye og ikke for mye og ikke for lite.

Les her hva Google ser etter på hjemmesiden din.

Vi håper at du kan ta med deg tipsene våre og at de kan hjelpe deg til å lage en enda bedre hjemmeside. Dersom du ønsker at vi skal se på hjemmesiden din eller ønsker en helt ny hjemmeside, ta kontakt med oss i dag!