En flott og moderne hjemmeside - kun kr. 7.490,-

En pris, alt inkludert!
w

Rådgivning og design

Moderne og skreddersydde nettsider utviklet på plattformen WordPress. Vi bruker ikke maler og lager siden etter dine ønsker og tanker, samtidig som vi vil komme med tips og triks til hvordan vi kan presentere din bedrift på en best mulig måte. En av våre prosjektledere vil følge deg fra idé til levering.

Passer alle skjermstørrelser

Alle websider vi lager er responsive (optimalisert for mobil og nettbrett). Mer og mer av trafikken til websider kommer i dag fra mobil og nettbrett. Dette er gjerne ikke der hvor det blir gjort mest konverteringer men det er likevel en stadig viktigere del av hjemmesider da søkemotorer nå favoriserer sider som er optimalisert for forskjellige skjermstørrelser.

f

Enkel i bruk

Vi har som mål her i FullCtrl at du som eier av et nytt nettsted skal enkelt klare å vedlikeholde og oppdatere siden din. Våre webløsninger vil gjøre det enkelt og brukervennlig for deg som sluttbruker å redigere innhold på egen hånd. Vårt mål er jo tross alt at du skal få full kontroll online med alt det innebærer.

Opplæring og personlig oppfølging

Vi har inkludert i prisen 2 timer opplæring av systemet (CMS). Her vil vi gå gjennom alt du skulle trenge for selv å drifte et nytt nettsted. Vi tilbyr i utgangspunktet ikke brukerstøtte i dette tilbudet men står du fast koster det ingenting å sende oss en e-post og høre om vi kan hjelpe deg litt på vei.

Analyse

Alle sider kan enkelt bli koblet til Google Analytics. Vi kan bistå med opprettelse og implementering av dette. Gjennom Google Analytics vil du få god og viktig kunnskap om hvem kundene dine er, hvor de kommer fra og kundens adferd på siden.

SEO

Sidene er også optimert for søkemotorene Google, Yahoo og Bing. Korrekt oppsett av sider og undersider er vesentlig for god synlighet på nett. Vi vil også komme med tips og triks til hva du kan gjøre selv for å bli mer synlig på nett gjennom 2 timer med opplæring.

«Fantastisk service, flotte mennesker og veldig bra jobb! Veldig fornøyd – bra pris!! ✨ #anbefaler»

Wence L. Sinnes

Daglig leder, Studio Bliss AS

«Denne bedriften utførte jobben sin på en meget profesjonell måte. De var enkle å forholde seg til og meget hyggelige samt raskt til svars, talmodige og samtidig hadde de en fornuftig pris uten noe «lurerier». Meget god service!»

Morten Havig Berg

Fysioterapeut, Alstad Fysioterapeut

«Jeg er veldig fornøyd med nettsiden og prosessen for ferdigstilling. ? Takk, dere er kjapp, ryddig og ikke minst dyktig ?«

Jannice Thomsen

Daglig leder, JT Design

«Fikk en god dialog med foretaket helt fra første henvendelse. God service og mye velvilje. Lett å kommunisere med.«

Dag R. Næss

Initiativtaker, Vask Med Mening

Ønsker du at vi skal sende deg mer informasjon eller ringe deg, legg igjen kontaktdetaljene dine i skjemaet ved siden av. Du vil høre fra oss snarlig.

Og ja; Prisen er kun kr 7490,-. Hos oss finner du ingen skjulte mellomlegg eller gebyrer.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Er du ikke helt overbevist enda? Ta en titt på noen av de tidligere jobbene vi har gjort

Referanser