Det er ingen dans på roser å ha sin egen bedrift, enten du har en liten butikk eller selger tjenester. Alle vet at i dagens samfunn er det viktig med digital markedsføring og online tilstedeværelse for å få flere kunder. Så hvordan skal man klare å rekke over alt sammen og samtidig få flere kunder?

Det er viktig å sette seg mål. Ikke bare store, hårete fremtidsmål, men også delmål (ukemål eller månedsmål). Enten om det gjelder omsetning, nye kunder eller kundepleie av eksisterende kontakter. I tillegg vet alle selvstendignæringsdrivende at det også følger en del papirarbeid, regnskap og en mailboks som aldri er tom.

Vårt tips til deg er å jobbe med bedriften din. Vi mener at du bør sette av 1 dag i uke til å jobbe med bedriften din, og de 4 andre dagene jobber du i bedriften din. Dette gjelder selvsagt i en perfekt verden, så her må man gi og ta. Det er ikke sikkert at din bedrift trenger så mye oppfølging akkurat nå, eller at du ikke har tid på grunn av prosjekter og tidsfrister.

Poenget vårt er at du må jobbe for å få flere kunder, sjekke facebookkampanjen, se hvilke ad-words på Google som gjør det bra og kanskje hjemmesiden din kunne trenge en oppdatering? Dette vil gi deg en oversikt over bedriften din, slik at du sørger for at du alltid er på rett kjøl. En dag i uken (eller noen timer den dagen) vil gi deg en oversikt, gjøre deg bedre og til slutt hjelpe deg å få flere kunder til bedriften din.

Jobb med bedriften din, ikke bare i den.