Ved å gjøre små endringer på siden din kan du gi deg selv en bedre hjemmeside, uten at det trenger å koste så mye. Dersom du ikke har en hjemmeside enda eller har tid til å gjøre dette selv, kan du kontakte oss og vi vil selvsagt hjelpe deg. Her gir vi deg 8 tips til en bedre hjemmeside.

  1. Bruk bilder av høy oppløsning og god kvalitet. Pass på brukerrettigheter til bilder du finner på nettet. Det finnes mange sider hvor du kan kjøpe bilder til under 10 kr pr bilde.
  2. Bruk mange bilder. Alle liker fine bilder og illusjoner, så pass på å bruke dem aktivt på siden din. Dersom du har sider med mye tekst, vil det gi et naturlig avbrekk på siden og større sjanse for at folk leser hele siden.
  3. Hold deg til én fargepalett. Farer er flott og man kan skape god stemning på nettsiden. Men pass på å holde deg til en fargepalett for å skape en rød tråd gjennom siden.
  4. Skriv korte setninger som er enkle å lese. Det er større sjanse for at folk leser innholdet på siden din / bloggen din dersom innholdet er (eller ser ut til å være) lett å lese. Dette kan du illustrere ved korte setninger eller punkt liste.
  5. Få noen til å korrekturlese siden din, for å unngå skrivefeil. To par øyne ser bedre enn et par. Ved å få noen til å lese gjennom siden din, kan du oppdage skrivefeil eller uforståelige setninger. Dette vil få hjemmesiden din til å fremstå mer profesjonell.
  6. Vis frem dine sosiale medier knapper, og fokusert på de plattformene som er relevante og oppdateres jevnlig. Her kan du oppfordre leserne dine til å følge deg på andre plattformer. Pass på og velg dine sosiale medier med omhu, ikke alle kan følge opp både Twitter, Linkedin, Facebook, Snapchat, Instagram, Google +.
  7. Pass på at kontaktskjemaet / kontaktinformasjonen din er synlig på siden. Dersom nye kunder ikke ser hvordan de kan kontakte deg, er det fort gjort at de forsvinner. Du kan gjerne ha kontaktinformasjonen på hver side, i tillegg til å ha den i bunnlinjen.
  8. Vis frem positive kundeomtaler på siden. Er kundene dine fornøyd, vis det til hele verden. Spør kundene dine om du kan ha deres omtale på hjemmesiden din, og så skal du se at de aller fleste kundene syns det er hyggelig.

Ønsker du en ny hjemmeside, eller kan vi hjelpe deg med å implementere noen av tipsene våre? Da ønsker vi å høre fra deg, klikk her for å ta kontakt med oss.